Ankara - Öveçler Kavram Koleji

Her Başarıda Erdem Vardır

Evrensel ve kişisel değerlerin yaşadığı bir dünya, tarihin her döneminde, geleceğin her ön görüsünde ilk sırada.

Eğitimde özenle ayrı bir parantez açtığımız erdem değeri ile bir tek şeye daklanıyoruz: Dünyanın her dönem ihtiyaç duyduğu bireyler yetiştirmeye.

KAVRAMDA ÇOCUĞUNUZU
NELER BEKLİYOR?
İyi insanlar yetiştirmek, değerleri olan eğitimcilerin işidir. Tam 45 yıldır başarı ve değerleriyle topluma değer katan öğrencilerin, öğretmenlerin ve ailelerin buluştuğu Kavramda çocuğunuzu;

star.png İnsani değerleri her şeyin üstünde tutan okul ortamı,
star.png Toplumsal duyarlılık projeleri,
star.png Kültürler arası etkileşime açık organizasyonlar,
star.png Farklılıkları yöneten psikolojik danışmanlık ve rehberlik çalışmaları,
star.png Değerlerin sorgulama ve empatiyle kazanıldığı öğrenme kültürü,
star.png Ömür boyu sürecek dostlukların kurulduğu bir erdem anlayışı bekliyor.

KAVRAM ÖĞRENCİSİ OLMAK!
Eğitim yolculuğuna Kavram ile çıkmak; arkadaşlarına, topluma ve yeryüzüne saygılı bir insan olarak büyümektir. Aldıkları eğitimin izlerini ömür boyu taşıyan Kavram öğrencileri; iletişim becerileri ve davranışlarındaki bilinç ile her ortamda parmak ile gösterilir.