Dijital Okul

Teknoloji, onu yaşama doğru entegre etmeyi bilen bireyler için oldukça yararlıdır. Ve iyi eğitimciler, öğrenmeye fayda sağlayacak her şeye dahil olmaya karşı heyecan duyarlar. Bu doğrultuda geliştirdiğimiz Dijital Okul ile modern eğitimde çağı yakalıyoruz. Dijital olmayı, veriye dayalı planlama yapmayı ve anlık geri bildirimlerde bulunmayı odağına alan Okul İçinde Dijital Okul konsepti ile öğrencilerimize her yeri sınıf kabul edenbir bakış açısı kazandırıyoruz.
Çağdaş eğitimden 45 yıl boyunca vazgeçmeyen
bambaşka bir Kavramda;
oio-1.png

NEDEN ÖNEMLİ?
Gücünü teknolojiden alan eğitim materyalleri ile öğrencilerimizin; sosyalleşme, araştırma yapma, planlı olma, hedef belirleme gibi birçok başarı alışkanlığını daha iyi kazanmasını sağlıyoruz. Teknolojiyle iç içe büyüyen nesiller ile çağdaş eğitimcileri buluşturan Okul İçinde Dijital Okulda, öğrenci ve velileri daha dinamik bir eğitim sürecine dahil ediyoruz.

NEDEN BAMBAŞKA?
Akademik iş birliği, sürekliliği olan bir başarıya giden yolu aralar. Her zaman ve her yerde anlık takip ve geri bildirim kolaylığı sağlayan Dijital Okulda; akademik arşivimiz, dijital belgelerimiz ve kişisel takip çizelgelerimiz ile öğrencilerimizin her başarısını bir veriye dönüştürüyoruz.

DİJİTAL OKULUN BAŞARI ANAHTARI
star.png  Akademik iş birliği