Yaşayan Okul

Çocuk öğrenmeye her an açıksa ve eğitim sürekliliği olan bir kavramsa; okul da her yönüyle yaşamalı ve günün her saati açık olmalı! İşte biz, eğitimin kapsama alanını genişleten bakış açımız ile etkinlik takviminin hep dolu olduğu ve çocukların okulda olmak için her zaman sosyal ve akademik sebepler bulabildiği benzersiz bir“Yaşayan Okul” planı yaptık.
Okul İçinde Yaşayan Okul konseptiyle;
oio-1.png

NEDEN ÖNEMLİ?
Doğası gereği çevresiyle hep etkileşim halinde olan öğrencilerimizin sosyal ve toplumsal yönünü beslemeyi temel sorumluluklarımızdan birisi olarak görüyoruz. İşte bu nedenle, en verimli dersleri teneffüslerden başlatan, sosyal alanlara sahip olan ve yaşamdaki öğrenme sürekliliğini ders saatleri dışına aktaran Yaşayan Okul konseptini tüm okullarımızda hayata geçiriyoruz.

NEDEN BAMBAŞKA?
Kahve keyfinin araştırma isteğiyle buluştuğu kütüphaneler, takım çalışmasına teşvik eden etkinlikler ve dersine girmediği öğrencilerle de sohbet eden eğitimcilerle zenginleşen okulumuzu; aidiyet hissi yüksek, sosyal ilişkileri kuvvetli ve öz güvenli bireyler yetiştirmek için özenle tasarladık. Çünkü öğrenmek için özgür ve dahil olmak gerekir.

YAŞAYAN OKULUN BAŞARI ANAHTARI
star.png  Takım çalışmasına teşvik eden proje ödevleri
star.png  Öğretmenlerle ortak atölye çalışmaları
star.png  Hafta içi ve hafta sonu açık öğrenme alanları