Global Sınavlar

Cambridge Assessment English sınavları, dünyada İngilizce konuşulan tüm ülkelerdeki okullar, üniversiteler, özel sektör ve kamu sektörleri tarafından tanınmakta ve kabul görmektedir. Bir Cambridge Assessment English sınavında başarılı olan öğrencilerimiz, İngilizce seviyesini gösteren uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifikaya sahip olurlar.

Cambridge English Yeterlikleri, İngilizce öğrenmeyi keyifli, etkili ve ödüllendirici kılan geniş kapsamlı sınavlardır.

Okullar için yeterliliklerimiz etkin öğretim ve öğrenim alanındaki araştırmalara dayanmaktadır. Bu yeterlikler çocuklara ve gençlere öz güven kazanma ve İngilizce dil becerilerini geliştirmelerinde adım adım yardımcı olacak temel ve öğrenme çerçevesini sunar.