Her Başarıda Tutku Vardır

Her çocuğun içinde kendine özgü bir tutku var. Ve öğrenmek, tutkuyu keşfetmekle başlar. Çünkü bir çocuğun enstrüman çalmaya olan tutkusu, aslında onun öğrenmeyle arasındaki bağı kuvvetlendirir.

Öğrenmeye tutkuyla bağlanan çocuk, başarıyı sağlayacak alışkanlıklar kazanmaya karşı da istek duyar.

Bu nedenle biz, birbirini tamamlayan tüm süreçlerde öğrencilerin içindeki tutkuya saygı duyuyor ve onlara iradeleriyle ilerlemelerini sağlayacak olanakları sunuyoruz.

KAVRAMDA ÇOCUĞUNUZU NELER BEKLİYOR?
Her çocuğun tutkusunun peşinden koşması gerektiğine inanıyoruz. İşte bu nedenle bambaşka bir Kavramda;

star.png Günün her anı kullanıma açık olan modern öğrenim merkezlerini,
star.png Doğru sonuca deneye yanıla ulaşılan laboratuvarları,
star.png Her bilgiye kolayca erişilebilen kapsamlı kütüphaneleri öğrencilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.

KAVRAM ÖĞRENCİSİ OLMAK!
Bambaşka bir Kavramda eve giderken de matematik sorusu çözerken de yeni yollar keşfetmeyi sağlayan güveni, içinde bulabilen öğrenciler var! Çünkü Kavram öğrencisi olmak demek; görüşlerini özgürce ifade edebilmek, hata yapmaktan korkmamak, sorumluluk almayı bilmek ve bilimin güvenilirliğiyle ilerlemek demektir.