Her Başarıda Disiplin Vardır

Disiplin, genç yaşta kazanılan ve rehberlik ettiğimiz güçlü bir başarı becerisidir. Çünkü bu beceri, tutkuyla başladığımız tüm işlerde sonuç alma yeteneğimizi geliştirir.

Ülkemizin sınav başarısı en yüksek eğitim kurumlarından birisi olan Kavramda başarı, özgürlük ve disiplinin birlikteliğiyle elde edilir.

Çünkü biz; hayali gerçeğe dönüştüren şeyin disiplin olduğunu samimi bir şekilde anlatıyor ve başarma isteği yüksek, sonuç alma yeteneği olan bireyleri topluma kazandırıyoruz.

KAVRAMDA ÇOCUĞUNUZU NELER BEKLİYOR?
Her öğrenciye, hedefini belirleyeceği ve hedefinin gerekliliklerini tanıyabileceği bir ortam sunduğumuz Kavramda çocuğunuzu;

star.png Küçük yaşlardan itibaren tercih bilinci kazandırmayı önemseyen bir anlayış,
star.png Bilgiyi tekrar etmeyen ve deneyimi teşvik eden ödevler,
star.png Düşünmeyi ve uygulamayı ön planda tutan ölçme değerlendirme içerikleri,
star.png Çalışma alışkanlıkları danışmanlığı ile desteklenen sınava teknik hazırlık dersi,
star.png Proje başlatma, tamamlama ve sunum çalışmaları,
star.png Öğrenci merkezli eğitime inanan, takipçi ve motive edici öğretmenler bekliyor.

KAVRAM ÖĞRENCİSİ OLMAK!
Hem sosyal hem akademik sorumluluklarını ebeveynlerinin ve öğretmenlerinin hatırlatmasına ihtiyaç duymadan tamamlayacak bilince sahip öğrenciler Kavramda yetişir! Çünkü Kavram ile tanışmak, sorumluluklarını hayat boyunca başarıyla sonuçlandırmayı ilke edinmektir.