Her Başarıda Bilimsellik Vardır

Eğitim yalnızca bilimsel temellerle yapılandırıldığı sürece, bireyi geliştirir. Ve bilimsel tutumu teşvik eden bir eğitim anlayışı gelişimin anahtarıdır. Yaşadığımız çağın ihtiyaçlarına cevap veren bireyler yetiştirmek için her gün kendimizi yenileyerek, eğitimde bilimselliğin gücüyle öğrencilerimizi başarıya ulaştırıyoruz.
Şimdiki çocuklar bir başka, bugünün Kavramı bambaşka! Çünkü Kavramda olmak; her duruma farklı pencerelerden bakabilecek yaratıcılığa, hayali için yeni yollar keşfedecek cesarete ve girişimci bir ruha sahip olmaktır.

KAVRAMDA ÇOCUĞUNUZU NELER BEKLİYOR?
Nesnelliğe dayalı tarafsız eğitimi odağına alan Kavram; tüm öğrencilerini okumaya, araştırmaya, sorgulamaya ve analiz etmeye yönlendiren bir kişisel gelişim haritasıyla hareket eder. En karmaşık konularda bile kalıcı öğrenmeyi sağlamak için her yaş grubuna özel hazırlanan müfredat içerikleri ile Kavramda çocuğunuzu;

star.png Türkçe ve İngilizce araştırma yapabilecek seviyede bir dil eğitimi politikası,
star.png Tüm yaş gruplarının gelişim düzeylerine uygun metodoloji ve ödevler,
star.png Bilimsel araştırmaya teşvik eden proje görevleri,
star.png Bilimsel okuryazarlığı destekleyen eğitimciler,
star.png Çocuk ve Bilim konseptli atölye çalışmaları,
star.png Tam donanımlı fiziksel alanlar ile geliştirilen ve bilimsel güvenirliğe sahip bir dünya bekliyor.