Kavram Okulları Vizyon Eğitimleri ve Yabancı Diller Hizmet içi Eğitimi Ankara'da tamamladı.

Ankara Batıkent Kavram Koleji'nde gerçekleşen “Kavram Eğitim Kurumları Vizyon Eğitimleri” 28 Ağustos tarihinde Ankara Kavram Okulları'nın değerli öğretmenleri ve idarecileri ile gerçekleştirilmiştir.  Kavram Okulları Genel Müdür Yardımcımız Sayın Adem DURMUŞ’un “Eğitim Yönetimi” sunumu ile başlayan eğitimlerimiz, Yabancı Diller Bölüm Koordinatörü Sayın Esra Köroğlu’nun “Yabancı Diller Bölüm Yönetimi” sunumu ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Koordinatörü Sayın Fatma Nihal Ada’nın “Rehberlik ve Danışmanlık Birim Yönetimi” sunumu ile son bulmuştur.

Aynı zamanda Yabancı Diller Bölüm Koordinatörü Sayın Esra Köroğlu Ankara Bölgesinin değerli yabancı diller öğretmenlerine "Yabancı Diller Hizmet içi Eğitim" vermiştir.

Kavram Eğitim Kurumlarının değerli öğretmenlerine, Kavram Eğitim Kurumlarının eğitim vizyonunu anlatan ve yeni eğitim-öğretim dönemine ön hazırlık için gerçekleştirilen Kavram Eğitim Kurumları Vizyon Eğitimlerine katılımları için çok teşekkür ediyoruz.

Mesaj