İstanbul Bölgesi Kavram Eğitim Kurumları Vizyon Eğitimleri Tamamlandı

İstanbul Firüzköy Kavram Okulları’nda gerçekleşen “Kavram Eğitim Kurumları Vizyon Eğitimleri” 10 Ağustos ve 11 Ağustos tarihlerinde İstanbul Bölgesi Kavram Okullarının değerli öğretmenleri ve idarecileri ile gerçekleştirilmiştir. Kavram Okulları CEO’su Sayın Ümit KALKO’nun açılış konuşmaları ile başlayan eğitimimiz, Kavram Okulları Eğitim Danışmanı Sayın Ayfer Batı’nın “Hibrit Eğitim” sunumu ile devam etmiştir. Kavram Okulları Genel Müdür Yardımcımız Sayın Adem DURMUŞ’un “Eğitim Yönetimi” sunumu ile devam eden Vizyon Eğitimlerimiz, Yabancı Diller Bölüm Koordinatörü Sayın Esra Köroğlu’nun “Yabancı Diller Bölüm Yönetimi” sunumu ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Koordinatörü Sayın Fatma Nihal Ada’nın “Rehberlik ve Danışmanlık Birim Yönetimi” sunumu ile son bulmuştur.

Kavram Eğitim Kurumlarının değerli öğretmenlerine, Kavram Eğitim Kurumlarının eğitim vizyonunu anlatan ve yeni eğitim-öğretim dönemine ön hazırlık için gerçekleştirilen “Kavram Eğitim Kurumları Vizyon Eğitim”lerine katılımları için çok teşekkür ediyoruz.