Tübitak Araştırma Projeleri Yarışmaları'nda Finaldeyiz!

Tübitak 15. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Sivas Kavram Koleji öğrencimiz Zeynep Naz Yüce “Tıbbi/Cerrahi  Maskelerin Kullanım Sürelerinin Artırılması” konulu projesi ile bölge finaline katılmaya hak kazanmıştır. Bu değerli başarısından dolayı öğrencimizi, emeği geçen proje danışman öğretmenimizi ve saygıdeğer yöneticilerimizi kutluyoruz.

Tübitak 2204 C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’nda Gaziantep Kavram Koleji öğrencimiz Başar Haktan Yaman “Antartika’nın Liken ve Çiçekli Bitkilerinin Posta Sanatıyla Tanıtılması” konulu projesi ile Türkiye finaline katılmaya hak kazanmıştır. Bu değerli başarısından dolayı öğrencimizi, emeği geçen saygıdeğer öğretmenlerimizi ve yöneticilerimizi kutluyoruz.

Tübitak 15. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Batıkent Kavram Koleji öğrencimiz Metin Arda Ünsal “AKULSİS” projesi ile bölge finaline katılmaya hak kazanmıştır. Bu değerli başarısından dolayı öğrencimizi, emeği geçen proje danışman öğretmenimizi ve saygıdeğer yöneticilerimizi kutluyoruz.