AYNI BAŞARI,
BAMBAŞKA BİR İŞ BİRLİĞİ!

Kavram Yatırım Ortaklığı
Başvuru Formu

Her gününden ayrı bir ders çıkardığımız 45 yıldan ve sayısı 800.000’i aşan mezunumuzdan biliyoruz ki kaliteli eğitim, köklü bir deneyimle mümkündür. Ve biz bilimde çağdaş, fikirde özgür kalan nesiller için önce her çağı doğru okuduk.

Kuruluşumuzun ilk gününden itibaren, her öğrencinin iyi bir eğitimi hak ettiğine inandık. Tarafsızlığı ilke edinen ve bizimle aynı eğitim tutkusunu paylaşan öğretmenlerimizle, hedeflerine ulaşmak isteyen on binlerce öğrencinin pusulası olduk. Kavram yayınları ile ülkemizin dört bir yanındaki öğrencilerin başarı hikâyesinde yer aldık..

Kendisine özgü değerleri ile bilinçli, toplumsal konulara duyarlı ve sınav başarısı yüksek bireylerin buluşma noktası olan kurumumuzda “Aynı Başarı, Bambaşka bir Kavram!” diyerek bugünün çocuklarının dilinden anlayan bir perspektif ile Türkiye’nin dört bir yanındaki 70’i aşkın eğitim kurumumuz aracılığıyla eğitime yön vermeye devam ediyoruz.

Siz değerli kurumlarımızla yerelde kuracağımız Kavram Yatırım Ortaklığı modelimiz ile Kavramın hep bir adım önde olmasını sağlayacak, eğitimin her alanına ve ulus coğrafyasının her bölgesine yayılan kalitemizle ulusal eğitim başarısının öncüsü olmayı sürdüreceğiz.

Yıllarını eğitimle bütünleştirmiş, başarıyı her zaman daha iyi bir eğitime odaklamış ve Türkiye’de çağın eğitim yönetimi ve yatırımı adına büyük projelere imza atmak için Kavram Yatırım Ortaklığı Formunu doldurmanızı rica ederiz.

Kişisel Bilgileriniz

Mesleki Bilgileriniz

Evet Hayır

Lokasyon

Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Anadolu Lisesi
Fen Lisesi
Kurs Merkezi

Evet Hayır

Copyright @ 2019 Kavram. All rights reserved.